Binali Yıldırım hızlı başladı: Terörü bitireceğiz

Binali Yıldırım, kısa bir konuşmayla kendisini aday gösteren partidaşlarına teşekkür edip vaadde bulundu.

Binali Yıldırım hızlı başladı: Terörü bitireceğiz

AKP genel başkanlığına aday olduğu açıklanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kısa bir konuşmayla kendisini aday gösteren partidaşlarına teşekkür edip tek bir vaatte bulundu: “Bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız.”

Yıldırım, konuşmasına bir Temel fıkrasıyla başlayıp, şunları söyledi: “Aklıma bir şey geldi. Temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş, kürsüye çıkmış, bakmış ki konuşması yok. Benimki gibi. Sonra dönmüş demiş ki ‘Buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben. Şimdi Allah biliyor.”

Ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Yıldırım, “Şunu herkes bilmelidir. AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme partisidir. Geçmişini koruyarak geleceğini inşa etme partisidir. Her kademeden arkadaşlarımızla büyük Türkiye ideallerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yıldırım, sözlerini “Diyarbakır’da hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına gitmeden önce şunu herkese söylemek istiyorum. Milletim rahat olsun. Bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız” diye noktaladı.