Binali Yıldırım, "Hayatımızın normal akışına devam edeceğiz. Yatırım yapmayı da sürdüreceğiz."

Ülkemizde birbiri ardına bombalar patlamaya devam ederken, AKP hiç anlam ifade etmeyen hamaset söylemlerine devam ediyor.

Binali Yıldırım,

Ülkemizde birbiri ardına bombalar patlamaya devam ederken, AKP hiç anlam ifade etmeyen hamaset söylemlerine devam ediyor.

Sadece 2016 yılında devletin açıkladığı resmi rakamlara göre 214 kişi hayatını kaybederken, 1012 kişi ise yaralandı.

Bugün Kayseri’de gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, “Hayatımızın normal akışına devam edeceğiz. Yatırımlarımızı yapmayı da sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş’ta konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız, bu ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu alçakların tümüyle, milletimizle omuz omuza, bir ve beraber olarak her türlü şer odaklarını yok etmeye hazırız. Bu alçakların önünde eğilmeyiz, ancak Rabbimizin önünde eğiliriz. Hayatın normal akışını devam ettireceğiz, teröristleri cesaretlendirmeyeceğiz.” açıklaması yaptı.

Gazetecilerin sorduğu programını iptal edip etmeyeceği hakkındaki soruya ise, “Programı niye iptal edelim? Terörü, teröristleri daha da sevindirmeye hiç niyetimiz yok.” şeklinde yanıt verdi.

2016 yılının başından beri gerçekleşen bombalı saldırılar:

http://gazetemanifesto.com/2016/12/17/2016-yilinda-turkiyeyi-sarsan-bombali-saldirilar/