Bakırköy’de Newroz yasağı başladı

Bakırköy Halk Pazarı’nda düzenlenecek olan newroz etkinliği nedeniyle alanın çevresinde polis ekipleri ve TOMA'larla yığınak yapıldı.

Bakırköy’de Newroz yasağı başladı

Bakırköy Halk Pazarı’nda düzenlenecek olan Newroz etkinliği nedeniyle alanın çevresinde polis ekipleri ve TOMA’larla yığınak yapıldı.

İstanbul Ekrem Kurt Bulvarı Marmara Forum yanından İsmail Erez Bulvarı’na geçiş ile İncirli’den ve D-100’den İsmail Erez Bulvarı’na geçişlerin trafiğe kapatıldığı belirtilirken, polis ekipleri etkinlik için Halk Pazarı’na gitmek isteyenlere izin vermiyor.

Halk Pazarı’nda yapılacağı belirtilen Newroz etkinliği sebebiyle polis ekipleri alanın etrafında sabah erken saatlerden itibaren nöbet tutmaya başladı. Bakırköy metro istasyonuna giriş ve çıkışlar kapatıldı. Alana girmek isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Grup, kaçarak uzaklaştı. Polisin önlemleri devam ediyor.

Newroz etkinliği nedeniyle Bakırköy metro istasyonuna giriş ve çıkışlar da kapatılırken polis helikopterinin de bölgede uçuş yaptığı gözlendi. Polislerin İncirli metrobüs durağının üst geçidinde kontrol yaptığı bildirildi.