Bakanlık'tan inanılmaz yanıt: "Süslenen kadın zina yapmış gibidir" diyen müdüre işlem yok!

Kadın düşmanı ve gerici sözler yazılı paylaşım yapan müdürün paylaşımına işlem yapılmadığı ortaya çıktı.

Bakanlık'tan inanılmaz yanıt:

Sosyal medya hesabında, “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” yazılı bir paylaşımda bulunan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü hakkında hiçbir işlem yapılmadığı ortaya çıktı.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in Meclis gündemine taşıdığı, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın, 2 Haziran 2014 tarihli “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” paylaşımı hakkında hiçbir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanıtlaması istemiyle verdiği önergede Göker, “Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır? Mahmut Bayram’ın bu sözleri ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçunu içermekte midir? Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?” sorularına yanıt istedi.

Hürriyet’in haberine göre Milli Eğitim Bakanlığı soru önergesiyle Meclis gündemine taşınan konuyla ilgili bir işlem yapılmadığını bildirdi.

http://gazetemanifesto.com/2016/09/25/bu-paylasimi-yapan-kisi-cihatci-orgut-uyesi-degil/