Bahçeli'den 'dokunulmazlık' açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekilliği dokunulmazlığı ve TBMM'de yaşanan gerginliklere dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den 'dokunulmazlık' açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekilliği dokunulmazlığı ve TBMM’de yaşanan gerginliklere dair açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklaması şöyle:

“TBMM’ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır. Genel Kurul ve komisyon çalışmalarını sabote eden, Kandil talimatıyla kilitleyen terör kuryeleri hak ettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur.

Merhum Cemil Meriç yıllar evvel haykırmıştı: “Çıkar konuşunca vicdan susar.” Şimdi vicdan konuşsun, çıkar ilelebet sesini kessin.
Nitekim Yusuf Has Hacip der ki: Ok doğru gitmezdi doğru olmasa, insan esir olurdu doğru durmasa. Gözü tanede olan kuşun ayağı tuzaktan kurtulmazmış. Ben de diyorum ki zehirli niyetleri olanlar da milli öfkeden kurtarılamaz. Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanırız. Düne bakınca geleceği görürüz. Haine bakınca viran olmuş, veda etmiş insanlığı tanırız. Hiç şüpheniz olmasın, kim ne söylerse söylesin; bugünleri aşacağız, zorlukları birer birer kurumuş yapraklar gibi ufalayacağız.”