Artvin mesajının ardından yandaş medya da Şahan'ı gözden çıkardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "tombişim" dediği ve hükümete yakınlığıyla bilinen Şahan Gökbakar, Artvin mesajından sonra "gözden düştü".

Artvin mesajının ardından yandaş medya da Şahan'ı gözden çıkardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “tombişim” dediği ve hükümete yakınlığıyla bilinen Şahan Gökbakar, Artvin mesajından sonra “gözden düştü”.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen yandaş medya organı Ensonhaber haber sitesi de, Şahan Gökbakar’ın gözden düştüğünü ima etmekde gecikmedi.

ensonhabersahan

19 Şubat’ta vizyona giren yeni filminin gişe hasılatı ile alakalı “Filmi izlensin diye gezicilere şirin görünmeye çalıştı ama olmadı, Recep İvedik’in yarısı kadar bile izlenmedi” şeklinde haber yapılan Şahan Gökbakar, Cerratepe direnişi ile alakalı destek mesajı yayınlamıştı.

şahan

Daha öncesinde 1 Mayıs 2013’te Taksim’e çıkan işçilere dil uzatan, gezi eylemleri hakkında eleştiride bulunan, Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan “Ustanın Hikayesi” belgesinde konuşarak kendisine ‘Naber tombişim’ demesini tebessümle anlatan ve ‘Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi’ toplantısına katılarak tarafını netçe belli eden Gökbakar’ın mesajı bu sefer yerine ulaşmadı.