Ankara'da Carettepe'ye destek veren BHH ve Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine polis müdahalesi

Ankara’da bulunan Cengiz İnşaat önünde protesto etmek isteyen gruba polis ekipleri biber gazı ve kalkanlarlarıyla müdahale etti. 11 eylemci gözaltında. Artvin’deki Carettepe’deki olayları protesto etmek isteyen Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği ile Birleşik Haziran Hareketi üyelerinden oluşan bir grup, öğle saatlerinde Cengiz İnşaat’ın Ankara’daki binası önüne geldi. Bina önünde açıklama yapan grup üyeleri daha sonra oturma... View Article

Ankara'da Carettepe'ye destek veren BHH ve Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine polis müdahalesi

Ankara’da bulunan Cengiz İnşaat önünde protesto etmek isteyen gruba polis ekipleri biber gazı ve kalkanlarlarıyla müdahale etti. 11 eylemci gözaltında. Artvin’deki Carettepe’deki olayları protesto etmek isteyen Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği ile Birleşik Haziran Hareketi üyelerinden oluşan bir grup, öğle saatlerinde Cengiz İnşaat’ın Ankara’daki binası önüne geldi.

Bina önünde açıklama yapan grup üyeleri daha sonra oturma eylemine başladı. Polisin biber gazı ve kalkanlarla müdahalede bulundu. Polise direnen 11 eylemci gözaltına alındı. Bazı eylemciler ise polis kalkanıyla alandan uzaklaştırıldı. Bina önündeki gerginlik sürüyor.