#Ankara Katliamı'na satırlı baş sağlığı mesajı sosyal medyayı karıştırdı!

Kasap Döner’in Ankara patlaması ile ilgili sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu başsağlığı mesajına sosyal medyada tepki oluştu. Söz konusu mesajın logo ile verilmesini bir tür reklam olarak gören takipçileri mesajın altına tepkilerini dile getirdiler. Gelen tepki mesajlarının bazıları. Tepki mesajlarına aşağıdaki mesajla yanıt veren Kasap Döner, iletiyi Facebook sayfasından kaldırdı. Merhaba, Hazırladığımız gönderi, standart şablon üzerinden... View Article

#Ankara Katliamı'na satırlı baş sağlığı mesajı sosyal medyayı karıştırdı!

Kasap Döner’in Ankara patlaması ile ilgili sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu başsağlığı mesajına sosyal medyada tepki oluştu. Söz konusu mesajın logo ile verilmesini bir tür reklam olarak gören takipçileri mesajın altına tepkilerini dile getirdiler.

kasapdonerGelen tepki mesajlarının bazıları.

dk1

Tepki mesajlarına aşağıdaki mesajla yanıt veren Kasap Döner, iletiyi Facebook sayfasından kaldırdı.

Merhaba,

Hazırladığımız gönderi, standart şablon üzerinden siyah beyaz görsel çıktısı ile birlikte, Ankara’da hepimizi derinden yaralayan acı olaya dikkat çekmek üzere paylaşıldı. Özellikle bir logo yerleştirme ve / veya böyle bir toplumsal acı üzerinden bir prim yapma niyetimiz asla ve asla olamaz. Hassasiyetinizi en samimi şekilde anlıyoruz. Böyle bir durumda oluşan yanlış anlaşılmadan dolayı gerçekten üzgünüz. Yorumlarınızın gizlenmesi söz konusu değildir. Niyetimiz, yaşanan acıya ortak olmak ve sadece bunu ifade etmekti.

Bilgilerinize sunarız.

12746479_10153639061687795_1124581794_n