Ali Ağaoğlu'na gün doğdu: Askeri arazilere göz dikti

Ali Ağaoğlu, 15 Temmuz akşamı hayatını kaybedenlerin ailelerine ev yapma bahanesiyle rant peşinde.

Ali Ağaoğlu'na gün doğdu: Askeri arazilere göz dikti

Ali Ağaoğlu, 15 Temmuz akşamı hayatını kaybedenlerin ailelerine ev yapma bahanesiyle rant peşinde. Ali Ağaoğlu yaptığı açıklamada devletten Levent’te eskiden golf kulübü olarak kullanılan askeri alanı isteyince, yardımsever yüzünü bir kez daha gösterdi.

Ağaoğlu, “Cumhurbaşkanımız talimatı versin yarın kazmayı vuralım. Kamu yer göstersin hiçbir karşılık beklemeden 239 ev yaparım” dedi.

Ali Ağaoğlu, “Mesela Levent’te eskiden golf kulübü olarak kullanılan askeri alan var. Alan boş ve müsait. Bana 250 ev yapacak kadar alan versinler ve bu projeyi hayata geçirelim. Benim vaadim her şehit ailesine bir ev vermek. Şu anda yaralılarımız var. Umarım sayı artmaz ancak eğer artarsa da her şehit ailesine bir ev yapmak istiyorum” dedi.

Şehitler sitesi 

Anıt bir proje hayata geçirmek istediklerini dile getiren Ağaoğlu, “Mimarisi ile de öne çıkan bir proje hayal ediyorum. Levent’teki yer 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de görüyor. Bu yönüyle de anlamlı. Sitenin adına da ‘15 Temmuz Şehitler Sitesi’ deriz. Bu ülke için canını verenler her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi. Bu işi hiçbir karşılık beklemeden yapacaklarına dikkat çeken Ağaoğlu şunları söyledi:

“Biz bu evleri yapalım siz de bize şunu yapın demiyoruz. Bu tamamıyla bir gönül işi. Kamu sadece şehit aileleri için yapılacak evlere yer versin. Başka bir beklentimiz asla yok. Ben maddi olarak her zaman elimden geleni yapmaya hazırım. Ülkem varsa ben varım.”