'Alemci' Suudi prensi Bodrum'dan kaçtı

Suudi prensi Navaf El Saud Bodrum'u terk etti.

'Alemci' Suudi prensi Bodrum'dan kaçtı

Suudi Prensi Navaf El Saud’un, Bodrum’da mankenlerle birlikte yaptığı lüks ve gösterişli tatilinin kamuoyunun gündemine oturmasının ardından iki gün önce Bodrum’u terk ettiği ortaya çıktı.

Ülkesinde kadınların şeriat kanunları gereği tenleri dahi görünse kırbaç cezasına çarptırıldığı Suudi Arabistan Prensi Navaf El Saud, geçtiğimiz hafta Bodrum’a gelerek, dünyanın en pahalı yatlarından birisi olan ‘Solandge’de 4 gün boyunca 10 mankenle birlikte tatil yaptı. Cennet Koyu açıklarına teknesini demirleyen Prens Navaf El Saud için geniş güvenlik önlemleri alındı. Basına yansıyan fotoğraflarda yatın güvertesinde gün boyu bikinileriyle gezen 10 manken dikkat çekmişti.

Mankenlerle dans

Mankenler, çalan şarkılar eşliğinde yatta sık sık prens ve şeyhlerle dans edip eğlendi. Prens Navaf El Saud, iki oğlu ve Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman bol bol su sporları yapıp jet-ski, su jeti ve bananaya bindi. Korumalar, prens su sporları yaparken çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

Akşam yemeği lüks restoranlarda

Prens akşam yemeğini ise ailesi ve konuklarıyla Yalıkavak’taki lüks restoranlara giderek yedi. Kraliyet ailesinin Bodrum’dan sonraki durakları Yunanistan’ın Mikonos, Tilos ve Patmos adaları olacağı, Türk medyasının tatil fotoğraflarını ve milyonlarca Euro’luk harcamalarını gündeme getirmesi üzerine Arap prensin, erkenden gittiği iddia ediliyor.