AKP’nin yeni transferi: Lindsay Lohan

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, AKP'nin yeni transferi oldu.

AKP’nin yeni transferi: Lindsay Lohan

Ülkesinde alkol ve uyuşturucu kullanımı sebebiyle kendisinden sıkça bahsettiren ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, bir süredir Türkiye’de bulunuyor. Şimdilerde Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kenti ziyaret eden Lindsay Lohan, bu zamana kadar alkol ve uyuşturucu kullanımından yarattığı problemli imajı kamuoyu önünde değiştirebilmek için kendisini “hayır işlerine” vermişti.

Tam bu noktada AKP ile yolları kesişen Lindsay Lohan, dünya kamuoyunda ve özellikle Batı ülkelerinde imajı iyice dağılan AKP’nin imajını toparlama çabasına girişerek “iyilik elçiliğine” soyundu.

Lohan’ın bu girişimlerinin son hamlesi ise türban takması oldu. Basın mensuplarının karşısına türbanlı bir şekilde çıkan Lindsay Lohan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“Dünya 5’ten büyüktür”

Basın mensuplarına türbanlı bir şekilde yaptığı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD’ye ve AB’ye karşı elindeki kozu yükseltmek için sık sık kullandığı “Dünya 5’ten büyüktür” ifadesini kullanan Lindsay Lohan, “Bu sözün arkasında duruyorum çünkü sadece 5 ülke dünyadaki tüm kültürleri, ülkeleri temsil etme gücüne sahip olamaz.” şeklinde konuştu.

Sözlerine, “Türkiye’de ne zaman kötü bir şey olsa ABD’de gündeme geliyor ama bu kampta inanılmaz iyi şeyler oluyor. Türkiye’nin başka yerlerinde de inanılmaz güzel şeyler oluyor. Ama kimsenin bunlardan haberi yok. Bunlar çok büyük haksızlık. Bunları dile getirmeye devam edeceğim.” şeklinde devam etti.

“Türkiye emniyetli bir ülke”

 Türkiye’nin imajının kasıtlı bir şekilde kötü yansıtıldığını ifade eden Lindsay Lohan, “Türkiye’ye geldiğimden beri emniyetli ve yaşanılası bir ülke olduğunu görmüş durumdayım. Bunun daha fazla kişiye anlatılması gerekiyor. Türkiye gerçekten de güzel işler yapıyor. Bizim de bu konuda yardımcı olmamız gerekir. Bağış toplayabiliriz, gerekli ekipmanların alınmasını sağlayabiliriz.”  şeklinde konuştu.