AKP'nin rektörü üniversiteyi 'üstüne yaptı': 7 fakülteye dekan oldu!

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü'nün toplamda yedi fakülteye dekanlık yaptığı üniversitenin internet sayfasında açık bir şekilde görülüyor.

AKP'nin rektörü üniversiteyi 'üstüne yaptı': 7 fakülteye dekan oldu!

Gümüşhane Üniversitesi web sayfasındaki bir görüntü ülkemizde yükseköğretimin geldiği noktayı göstermesi açısından ibretlik verici.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın rektörlük görevi dışında 7 fakülteye de dekanlık yapıyor. Günaydın’ın vekaleten dekanlık yaptığı ve internet sitesinde hepsine kendi fotoğrafını koydurttuğu fakülteler ise şu şekilde: Edebiyat, İlahiyat, Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Turizm, Sağlık Bilimleri, İletişim.

AKP iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile “sıkı” bir ilişkisi olduğu bilinen Günaydın üçüncü dönem rektörlük görevini sürdürüyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında dört dekanın görevini bırakması ile birlikte Günaydın’ın bu görevleri vekaleten sürdürdüğü biliniyor. Aynı zamanda Rektör İhsan Günaydın’ın 15 Temmuz sonrasında organize edilen “demokrasi nöbetleri”ne aktif destek verdiği hatırlanıyor.

Gümüşhane Üniversitesi’nin ilgili sayfasının görüntüsü ise şu şekilde:

screenshot-2016-10-12-01-40-22-2