AKP’li vekil Aydın Ünal: Fetullahçılar, PKK ve CHP Türkiye'yi dünyaya çocuk tecavüzcüsü olarak gösteriyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve metin yazarı AKP’li vekil Aydın Ünal, Twitter'da başlatılan kampanyayla ilgili, "Fetullahçılar, PKK'lılar ve CHP'liler Türkiye'yi dünyaya çocuk tecavüzcüsü olarak gösteriyorlar" dedi.

AKP’li vekil Aydın Ünal: Fetullahçılar, PKK ve CHP Türkiye'yi dünyaya çocuk tecavüzcüsü olarak gösteriyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve metin yazarı AKP’li vekil Aydın Ünal, Twitter’da başlatılan kampanyayla ilgili, “Fetullahçılar, PKK’lılar ve CHP’liler Türkiye’yi dünyaya çocuk tecavüzcüsü olarak gösteriyorlar” dedi.

Karaman’da Ensar Vakfı’yla bağlantılı sınıf öğretmeni Muammer B.’nin sekiz ila 10 yaşlarında 45 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından Türkiye’de ‘çocuk istismarı’ konusu bir kez daha gündeme gelirken, akşam saatlerinde Twitter’da #StopChildRapeInTurkey (Türkiye’de çocuk tecavüzünü durdurun) başlıklı bir destek kampanyası başlatılmıştı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve metin yazarı AKP’li vekil Aydın Ünal, Twitter’da başlatılan bu kampanyayla ilgili, “Fetullahçılar, PKK’lılar ve CHP’liler Türkiye’yi dünyaya çocuk tecavüzcüsü olarak gösteriyorlar. Nasıl bir ahlaksızlıkla çatıştığımızı görün” ifadelerini kullandı.