AKP'li Ömer Çelik dalga geçti: Bizi Sarraf ile birlikte anamazsınız

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rıza Sarraf'ın kendileriyle ilişkilendirilmesi karşı çıkarken bakın fotoğraflar ne diyor?

AKP'li Ömer Çelik dalga geçti: Bizi Sarraf ile birlikte anamazsınız

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rıza Sarraf’ın ABD’de tutuklanmasına ilişkin “Amerika’daki savcının bir tasarrufu. Bununla ilgili yapacağım bir değerlendirme yok benim. Türkiye’nin içiyle ilgili söylenen şeylerin hiçbir şekilde gerçekçi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

AKP Sözcüsü Çelik, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Cumhurbaşkanı ya da AKP Rıza Sarraf ile yan yana anılamaz”

Rıza Sarraf’ın ABD’de tutuklanması hatırlatılarak söz konusu soruşturmanın Türkiye’ye uzayabileceği yönündeki yorumlar sorulan Çelik, “Amerika’daki savcının bir tasarrufu. Fakat ibretle izlediğim şudur. ABD’deki tasarruf üzerinden Türkiye’nin iç siyasetinin nasıl dizayn edileceğine, Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ve bazı arkadaşlarımıza karşı nasıl karşıtlık üretilebileceğine dair hastalıklı bir faaliyet var. ABD’de bir savcı böyle bir tasarrufta bulunmuş. Bununla ilgili yapacağım bir değerlendirme yok benim. Türkiye’nin içiyle ilgili söylenen şeylerin hiçbir şekilde gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Bu olaydan da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın ya da AKP’nin herhangi bir şekilde yan yana alınması dahi söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Oysa bakın fotoğraflar ne diyor?

20140129-sarraf1

reza