AKP'li Başkan'ın kardeşi uyuşturucu verip tecavüz etti

N.Ç.’nin de aralarında bulunduğu bir grubun çok sayıda kız öğrenciyi mağdur ettiğine dair bilgilere ulaşıldı.

AKP'li Başkan'ın kardeşi uyuşturucu verip tecavüz etti

AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kardeşi N. Ç, ailesinin sahibi olduğu yurtta kalan üniversite öğrencisi genç kıza zorla uyuşturucu verip, tecavüz ettiği iddiasıyla geçtiğimiz Şubat ayında tutuklanmıştı. Tecavüzün doktor raporuyla ispatlandığı olayla ilgili N. Ç. kefaletle serbest bırakıldı. Bunun üzerine N. Ç’nin başka genç kızlara da tecavüz ettiği iddiaları gündeme geldi.

25 Şubat 2016’da AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kardeşi N. Ç. Gümüşhane Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrencilere tecavüz iddiası ile tutuklanmıştı.

Uyuşturucu verip tecavüz etti

Çimen ailesinin sahibi olduğu özel yurtta kalan 1. sınıf öğrencisi N.A., N. Ç’nin kendisini öğrencilere yönelik gezi düzenlendiği bahanesi ile Trabzon’a götürdüğünü, Morfoz otelde kendisine uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiğini, Çimen’in kendisinden şikayetçi olmaması için ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Doktorlar tecavüzü belgeledi
Konu polise iletilince doktor muayenesine alınan N.A.’nın tecavüze uğradığı ve darp edildiği belirlendi. Yaşanan gelişmeler sonrası N. Ç. 25 Şubat 2016 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.
Tecavüz mağduru artabilir
Soruşturma ilerledikçe yeni bilgilere ulaşıldı. N.Ç.’nin de aralarında bulunduğu bir grubun çok sayıda kız öğrenciyi mağdur ettiğine dair bilgilere ulaşıldı. T.Ç., İ.C., F.T. isimli kişilerin kız öğrencileri telefonla rahatsız ettikleri, bazı öğrencilere de uyuşturucu vererek birlikte olmaya çalıştıklarına dair izlere ulaşıldı. Polis bu kapsamda mağdur edilmiş olabilecek öğrenciler Ö.K., E.A., N.B., M.İ., D.D., E.D., G.H., Y.Ç.’ye ulaşmaya çalışıyor.

N. Çimen kefaletle serbest bırakıldı

AKP’li Belediye Başkanı Ercan Çimen’in tecavüz zanlısı kardeşi N.Çimen kefalet karşılığı geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Mağdur öğrencilere çağrı üzerine koruma tedbiri verildi. Adliyeden çıkan bu çelişkili karar Gümüşhane’de tedirginliğe yol açtı.

İşte o karar;

1tecavüz