AKP'de "FETÖ ifşaatlarına" ayar

Parti teşkilatının sosyal medyadaki tavrını eleştiren AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur, partililere ‘gıybeti ve dedikoduyu bırakma’ tavsiyesi yaptı.

AKP'de

Parti teşkilatının sosyal medyadaki tavrını eleştiren AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Teşkilat kendi içinde ‘Bu FETÖ’cü, bu FETÖ’cü’ diye Facebook’ta, Twitter’da ve sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir, eğer elinde bilgi, belge varsa savcılar burada” diye konuştu.

Baybatur, partisinin Manisa il teşkilatı tarafından Şehzadeler Bedesten Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, partililere ‘gıybeti ve dedikoduyu bırakma’ tavsiyesi yaptı.

“Eğer 15 Temmuz darbe girişimi olsaydı, siyaseten çok dedikodusunu ve gıybetini yaptığınız arkadaşınızla beraber ya cezaevinde, ya da toprağın altında yatacaktınız” diyen Baybatur, ilçe başkanı, belediye başkanı ya da milletvekillerine teşkilat içinde ‘FETÖ’cü denmesinin, en çok partiye zarar verdiğini söyledi.

İşgüzarlık yaparak teşkilat içinde kimsenin fişlenmemesi gerektiğini anlatan Baybatur, şunları söyledi: “Bu teşkilat kendi içinde ‘Bu FETÖ’cü, bu FETÖ’cü’ diye Facebook’ta, Twitter’da ve sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir, eğer elinde bilgi, belge varsa savcılar burada. Gidersin savcılığa şikayet edersin bu ‘FETÖ’cüdür. Bu filanca örgüttendir. Elimde belgeler var. Al kardeşim bununla alakalı işlem yaptır dersin. Ona da yüreğin yetmiyorsa sosyal medya da delikanlılık yapmayacaksın.”