AKP İl Başkanı istifa etti

AKP Tekirdağ İl Başkanı görevinden istifa etti

AKP İl Başkanı istifa etti

AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay partisinden istifa etti. Akçay partisinin genel merkezinden istediği bazı taleplerine sıcak bakılmadığını düşündüğü için İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Akçay, siyasete AKP’de büyükşehir belediye başkanı veya milletvekili olmak için devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay istifa etti

AKP Tekirdağ İl Teşkilatı’nın yeni binasında basın toplantısı düzenleyen Ahmet Akçay,yaklaşık 25 aydır yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden, daha iyi icraat yapabilme adına genel merkezden bazı taleplerinin olduğunu, buna sıcak bakılmaması üzerine bu şartlar altında görev yapmanın uygun olmayacağı düşüncesiyle affını talep ettiğini söyledi.

‘Siyasete devam edeceğim’

Akçay, bundan sonra milletvekili veya büyükşehir belediye başkanı olmak için siyasete devam edeceğini söyledi. “12 Haziran 2014 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, o zaman Başbakanımız olan ve şimdi Cumhurbaşkanımızın layık görmesi sonucu bu onurlu görevi devraldık ve bugüne kadar yüzümüzün akıyla getirmeye çalıştık” diyen Akçay, şöyle devam etti:

‘Başbakanımız talebi yerinde buldu’

Akçay, “Birkaç aydır genel merkezimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde, Genel Merkezimizin bir kan değişimi arzusu içinde olabileceğini düşünerek, genel merkezimizin elini rahatlatmak adına ben genel merkezimizden affımı talep ettim. Genel Başkanımız Başbakanımız bu talebimizi yerinde buldular.