AKP heyeti Taksim'e yürüdü

Taksim'de dün CHP'nin düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi" mitingine AKP'nin üst düzey isimlerinden de katılım vardı.

AKP heyeti Taksim'e yürüdü

Taksim’de CHP’nin çağrısıyla gerçekleştirilen “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine AKP’den bir heyet de katıldı. Heyet adına Mehmet Müezzinoğlu açıklama yaptı.

Taksim’de CHP’nin çağrısıyla gerçekleştirilen “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine katılan AKP heyeti adına açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, “Darbeyi protesto eylemlerine her kesim ve gruptan katılım oldu. Türk milletine bu tavrından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu çerçevede CHP’nin organize ettiği mitinge de sahip çıkmak adına AK Partikadroları olarak Genel Merkez olarak teşekkür ediyorum” dedi.

AKP’nin üst düzey isimleri katıldı

CHP’nin çağrısıyla Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine AKP yetkililileri de katılım gösterdi. Beyoğlu Tünelde bir araya gelen AKP heyeti buradan Taksim Meydanına yürüdü. Yürüyüşe AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu yanı sıra TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile çok sayıda kişi katıldı.

‘Allah’a şükürler olsun ki’

Odakule’nin bulunduğu noktada AKP heyeti adına açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, “15 Temmuz akşamı, 16 Temmuz sabahı, bu milletin milli iradesine, demokrasisine, birlik ve beraberliğine, ay yıldızlı bayrağının altında, istiklaline ve istikbaline müdahale etme gayreti içinde olan hain eylem planı milletimizin dik duruşu, mert duruşu, ferasetli duruşuyla Allah’a şükürler olsun ki önlenmiştir” diye konuştu.