AKP Gençlik Kolları Başkanı öldürüldü

Şırnak'ta kaçırılan AKP Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolu Başkanı Naci Adıyaman'ın cesedine ulaşıldı.

AKP Gençlik Kolları Başkanı öldürüldü

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde yol kesen PKK’li bir grup tarafından kaçırılan Jirki aşiretine mensup Fikret Adıyaman ve kardeşi Naci Adıyaman’ın bulunması için operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda AKP Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolu Başkanı Naci Adıyaman’ın cesedine ulaşıldı. Fikret Adıyaman aranıyor.

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde yol kesen bir grup, durdurdukları bir otomobili yaktıktan sonra 2 kişiyi kaçırdı.

PKK üyesi bir grup, dün gece Beytüşşebap İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü Mevkii’nde yol kesti. Durdurdukları araçlarda bulunanları indirerek kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yapan grup, korucu Jirki aşiretine mensup ancak kendisi korucu olmayan Fikret Adıyaman ile kardeşi Naci Adıyaman’ın içinde bulunduğu otomobili yaktı. Grup üyeleri daha sonra Fikret ve Naci Adıyaman kardeşleri yanlarına alarak dağlık alana doğru götürdü. Olayı haber alan polis ve asker, zırhlı araçlarla olay yerine giderek kapsamlı operasyon başlattı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü mevkiinde dün gece yol kesen grup, kaçırdıkları AKP Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ı öldürdü, kardeşi Fikret Adıyaman aranıyor.

Kaçırılan iki kardeşin kurtarılması için yapılan operasyonda, kardeşlerin kaçırıldıkları yere 1 kilometre uzaklıkta Naci Adıyaman’ın cesedi bulundu. Naci Adıyaman’ın cesedi otopsi için Beytüşşebap Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fikret Adıyaman’ın bulunması için Kato Dağı’ndaki operasyonlara devam ediliyor.