Ahmet Hakan'ın 'gönlünü çelen' Saray fotoğrafı: Artık 'Külliye' diyebilirim

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, önceki akşam Ak Saray'da düzenlenen 'demokrasi nöbeti'nde gördüğü bir fotoğraf sonrası artık buraya 'Külliye' diyebileceğini söyledi.

Ahmet Hakan'ın 'gönlünü çelen' Saray fotoğrafı: Artık 'Külliye' diyebilirim

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, önceki akşam Ak Saray’da düzenlenen ‘demokrasi nöbeti’nde gördüğü bir fotoğraf sonrası artık buraya ‘Külliye’ diyebileceğini söyledi.

Doğan Grubu’nun ‘dindar’ yıldızı Hakan, yapılışından maliyetine, işlevinden imarına değin bir çok açıdan sorunlu olmaya devam eden Ak Saray’a ‘Külliye’ demek için yetecek sebebi, Saray’ın inşaasından 2 sene sonra buldu.

Önceki akşam 11 Ağustos günü Ak Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da konuşmacı olduğu bir miting düzenlenmiş ve ‘demokrasi nöbetleri’ne artık ara verildiği açıklanmıştı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, o gece Saray’ın bir köşesinde uyuyakaldığı belirtilen yaşlı bir çiftin fotoğrafına dikkat çekerek, bu fotoğrafı gördükten sonra Saray’ın gözünde ‘sempatik’leştiğini söyledi.

Hakan’ın köşesindeki sözleri şöyle:

KİMİN dedesidir, kimin anneannesidir bilmiyorum ama sanki benim dedem, benim anneannem gibiler. Saray’a gitmişler, Cumhurbaşkanı’nı dinlemişler.“Nöbet bitti” dendiği halde nöbete devam etmişler.Sonra da bir köşede uyuyup kalmışlar.
Bu öyle bir fotoğraf ki…Saray’ı benim gözümde gerçekten sempatik kıldı. Artık oraya “Külliye” bile diyebilirim.”

İşte Ahmet Hakan’ı Ak Saray’a bir anda ‘Külliye’ demeye iten fotoğraf: