Ağaoğlu'ndan 'gecelik ilişki' savunması: Kadın değil 'şey' kalmazdı dedim

Ağaoğlu, “Konuşmada, ‘gecelik ilişkilerden hoşlansaydım İstanbul’da şeyler yetmez’ dedim. Orada kast ettiğim kadınlar değildi” dedi

Ağaoğlu'ndan 'gecelik ilişki' savunması: Kadın değil 'şey' kalmazdı dedim

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan müteahhit Ağaoğlu hakkında CNN Türk yayınında kadınlarla ilgili sözleri nedeniyle soruşturma açılmıştı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 2 Mayıs tarihli köşesinde, Ağaoğlu’nun “Gecelik ilişkilerden hoşlansam İstanbul’da kadın kalmazdı” diyerek kadınlara hakaret ettiğini belirtmişti.

İfadesinde, soruşturmaya neden olan cümleyi kurmadığını söyleyen Ağaoğlu, “Sadece gecelik ilişkilerden hoşlanmadığımı anlatmaya çalıştım. Konuşmada, ‘Gecelik ilişkilerden hoşlansaydım İstanbul’da şeyler yetmez’ dedim” diye ifadelerini kullandı.

Konuşmasında kullandığı ‘şeyler’ sözcüğüyle ‘kadınlar’ı kastetmediğini savunan işadamı, ifadesinde şöyle dedi: “Gecelik ilişkilerden hoşlanmadığımı anlatmaya çalışıyordum. Buradan yanlış bir anlam çıkmışsa benim suç işleme kastım yoktur. Ben sadece çapkın olmadığımı anlatmaya çalışıyordum. Bunu anlatırken yanlış bir anlam çıkmışsa da bu olayı çarpıtarak halka yanlış bir şekilde sundular. Atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Programda kadın diye bir kelime kesinlikle söylemedim. Anam var, karım var, kızım var. Kadınlara hakaret kesinlikle söz konusu değil.”

Ağaoğlu, ‘şey’ diyerek neyi kastettiği ise anlaşılamadı(!)