Canlı yayında Ağaoğlu'nun parasını saymıştı: Ekin Olcayto CNN Türk'ten kovuldu

Sunucu Ekin Olcayto, CNN Türk'teki programında konuk ettiği işadamı Ali Ağaoğlu'na cebindeki parasını sorması ve sayması üzerine kanaldan kovuldu

Canlı yayında Ağaoğlu'nun parasını saymıştı: Ekin Olcayto CNN Türk'ten kovuldu

CNN Türk’te yayınlanan “Bazı Şeyler” programının sunucusu Ekin Olcayto kovuldu. Olcayto’nun programında konuk ettiği işadamı Ali Ağaoğlu’na “Cebinizde ne kadar para var” sorusunu yöneltmesi ve bu soru üzerine de iş adamının cebindeki parayı çıkarıp Olcayto’ya saydırması kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Edinilen bilgiye göre Olcayto’nun bu davranışı kanal yönetimini de rahatsız etti.

Olcayto kovulması kararıyla ilgili, sosyal medya hesabı twitter’dan şu açıklamayı yaptı:

“CNNTürk’le yollarımız ayrıldı. Programla ilgili karar benim için de sürpriz oldu. Çünkü reytinglerimiz gayet iyi gidiyordu. Bana gerekçe olarak, ilk programda Ali Ağaoğlu’yla yaşanan kısa bir diyalog söylendi. Programımız haber kanalında yayınlanan ama siyaset konuşulmayan bir programdı. Hayatın öteki renklerini ekrana taşıyordu. Yeni bir açılımdı. Belki de bu açılım fikrinden vazgeçildi. Aynı çizgideki işleri farklı mecralarda yapmaya devam edecegim. Başka bir TV kanalında yeni projelerle yakında görüşmek üzere.”