VİDEO | Suudi Arabistan'da hastane yangını: 25 ölü

Suudi Arabistan’ın güneybatısındaki Yemen sınırına yakın Cizan şehrinde bulunan Cizan Genel Hastanesi’nde çıkan yangında 25 kişinin öldüğü, 107 kişinin de yaralandığı bildirildi. Cizan Bölgesi Sivil Savunma Müdürlüğü Sözcüsü Yahya el-Kahtani de yangının 02.10’da hastanenin birinci katındaki yoğun bakım, kadın hastalıkları, doğum ve kreş bölümlerinde çıktığı ihbarı aldıklarını açıkladı. Cizan Sivil Savunma Müdürü Tuğgeneral Saad el-Gamidiy,... View Article

VİDEO | Suudi Arabistan'da hastane yangını: 25 ölü

Suudi Arabistan’ın güneybatısındaki Yemen sınırına yakın Cizan şehrinde bulunan Cizan Genel Hastanesi’nde çıkan yangında 25 kişinin öldüğü, 107 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Cizan Bölgesi Sivil Savunma Müdürlüğü Sözcüsü Yahya el-Kahtani de yangının 02.10’da hastanenin birinci katındaki yoğun bakım, kadın hastalıkları, doğum ve kreş bölümlerinde çıktığı ihbarı aldıklarını açıkladı.

Cizan Sivil Savunma Müdürü Tuğgeneral Saad el-Gamidiy, yangının hastanenin birinci katında çıktığını, birinci katta ise yoğun bakım, doğum ve yeni doğan bölümlerinin yer aldığını ifade etti. Suudi Tuğgeneral, yaralıların ve tüm hastaların diğer hastanelere taşındığını sözlerine ekledi. Binadaki soğutma çalışmaları sürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=HpG2ZVcsde0