VİDEO | Öldürdükleri Suriye askerinin annesiyle dalga geçtiler

Öldürdükleri askerin üzerinden çıkan cep telefonu ile annesini arayan Ceyş'ul Fetih üyesi çeteciler, oğlunu öldürdüklerini söyledikleri kadının acısı ile de dalga geçtiler.

VİDEO | Öldürdükleri Suriye askerinin annesiyle dalga geçtiler

Öldürdükleri Suriye askerinin üzerinden çıkan cep telefonu ile annesini arayan Ceyş’ul Fetih üyesi çeteciler, oğlunu öldürdüklerini söyledikleri kadının acısı ile de dalga geçtiler.

https://youtu.be/TMHK7dTcVXw

Suriye askerinin üzerinden çıkan cep telefonunu alan Ceyş’ul Fetih çetecileri, bu telefonla askerin annesini aradı.

Görüntülerde geçen konuşmalarda, telefonu açan Suriye askerinin annesi “merhaba” diyor. Elinde telefonu tutan çeteci katil, kiminle konuştuğunu soruyor. Anne, telefondakinin oğlu Mazim olup olmadığını soruyor. Bunun üzerine telefonu tutan çeteci, “Ben Mazim’i öldürenim” diyor ve annenin ilk tepkisi üzerine bunu tekrarlıyor. O sırada, diğer çeteci katillerden birisi araya girerek “Kestik onu, dilim dilim kestik” diye bağırıyor. Bunun üzerine anne feryad ederken çeteci katiller tekbir getirip Nusayrilere ve Alevilere küfürler ediyorlar.

Talihsiz kadına oğlunu kafasını keserek öldürdüklerini söyleyip, onunla alay ederken kahkahalar attıkları görülen Ceyş’ul Fetih çetecileri, çektikleri bu görüntüyü de sosyal medya üzerinden paylaştılar.

El Kaide’nin Suriye kolu olan Nusra Cephesi ile bağlantılı olan örgüt daha önce de Suriyeli Alevi ve Hristiyan mahkumları Rusya’nın bombardımanına karşı canlı kalkan olarak kafesler içerisinde şehirde gezdirmeleriyle gündeme gelmişlerdi.