‘Küçük’ enişte yine tehdit etti

AKP’li Aydın Ünal'dan sonra Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Kanal 24’teki “Günün Manşeti” programında FOX TV’yi tehdit etti.

‘Küçük’ enişte yine tehdit etti

AKP’li Aydın Ünal’ın Cumhuriyet, Sözcü, Hürriyet ve Zaman’ı “1 Kasım’dan sonra hesap sorulacak” diye tehdit etmesinin ardından Cem Küçük’ten de FOX TV’ye tehdit geldi. Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Kanal 24’teki “Günün Manşeti” programında FOX TV’yi tehdit etti.

Cem Küçük canlı yayında “Belki bu Murdoch’la ilgili dosyası devletimiz İngiltere’den isterse burdaki Murdoch’un temsilcilerine de o belgeyi sunabilirler. FOX’taki arkadaşlar bence akıllı olsunlar. Bunu en tepe bilgi olarak söylüyorum. İngiltere’den bu bilgi istenecek, gelecek ve Murdoch’la ilgil bu dosya buradaki yetkililerin önüne konacak. Dolayısıyla oradaki arkadaşların akıllı olmasında fayda var. Bu Ercan Gün’le bu işleri yürüteceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz” şeklinde konuştu.

AKP’nin Bugün ve Kanaltürk’e yaptığı operasyon sonrasında AKP’lilerin ekranlarda tehditler savurmasının nasıl bir gerçekliğe bürüneceğini seçimlerden sonra göreceğiz.

Ahmet Hakan’ı da tehdit etmişti

Cem Küçük, daha önce de ‘Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan’ başlıklı yazısında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ı “Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun” diyerek tehdit etmişti.

AKP üyelerinden oluşan bir çetenin Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırmasından sonra bu yazısıyla ilgili olarak ifadeye çağrılan Cem Küçük, savcılık ifadesinde “Ben aslında mecazi olarak söylemiştim” demişti. Ahmet Hakan, bu savcılık ifadesini köşesine taşıyarak alay konusu yapmıştı.