Erdoğan’dan yine aşağılayıcı ifadeler

Tayyip Erdoğan, yaş sebze ve meyveleri Bosna Hersek’in alma ihtimaline ilişkin sorusuna gülerek, “Kızım bu sebzeleri nasıl alsın Bosna Hersek?” dedi. Ak Saray’da Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyeleri Dragan Çoviç ve Bakir İzzetbegoviç ile ortak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, toplantıda bir gazetecinin Rusya’nın almadığı sebze ve meyveleri Bosna Hersek’in satın alma ihtimali sorusuna, “Kızım bu... View Article

Erdoğan’dan yine aşağılayıcı ifadeler

Tayyip Erdoğan, yaş sebze ve meyveleri Bosna Hersek’in alma ihtimaline ilişkin sorusuna gülerek, “Kızım bu sebzeleri nasıl alsın Bosna Hersek?” dedi.

Ak Saray’da Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyeleri Dragan Çoviç ve Bakir İzzetbegoviç ile ortak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, toplantıda bir gazetecinin Rusya’nın almadığı sebze ve meyveleri Bosna Hersek’in satın alma ihtimali sorusuna, “Kızım bu sebzeleri nasıl alsın Bosna Hersek?” diyerek güldü.

Bakir İzzetbegoviç ise “Bosna Hersek küçük bir ülke. Çok az bir kapasiteye sahibiz. Türkiye’den Avrupa’ya gidecek süt ürünleri için bir köprü olabiliriz” yanıtı verdi.

Rusya’nın yaptırım uygulaması sonrasında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Bosna Hersek, resmen Türkiye’den yaş meyve-sebze talebinde bulundu” demişti.