Dünün önemli haber başlıkları

Manifesto tarafından hazırlanan, günün önemli haber başlıkları

Dünün önemli haber başlıkları

Yandaş sanatçılar:
akpsanatciAKP’ye destek için Esra Erol, Şafak Sezer, Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Şoray Uzun, Alişan, Berdan Mardini, Cengiz Kurtoğlu, Davut Güloğlu, Serkan Çağrı ve Doğuş gibi “ünlülerin” sıraya dizildiği video tepki çekti.

Manifesto

Uçak kazası:

Uçuş rotasıSina Yarımadasına düşen Rus yolcu uçağında bulunan 212 yolcu ve 7 mürettebattan kurtulan olmadı.

Manifesto

Mujica:

mujica-671 (1)Türkiye’ye gelen eski Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, hayatta en güzel şeyin özgürlük olduğunu belirterek, “Siyaset para biriktirmek için değildir” dedi.

NTV

Sahte içki:

sahte ickiSahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı 16’ya yükselirken sahte içki üretip satan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

Cumhuriyet

Romanya:

romanya patlamaRomanya’nın başkenti Bükreş’te bir eğlence merkezinde meydana gelen patlamada 26 kişi yaşamını yitirdi, 180 kişi yaralandı.

Sputnik

Laiklik:

medreseYÖK’ün yönetmelik taslağında, laiklik karşıtı faaliyetler vakıf üniversiteleri için kapatma nedeni olmaktan çıkarılıyor.

Manifesto

Oy ve Ötesi:

oy ve otesiAdıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün yarın yapılacak seçimlerde Oy ve Ötesi Grubu üyelerinin sandık alanı ve çevresine alınmamasını istediği skandal yazı ortaya çıktı. YSK ise Oy ve Ötesi Grubu üyelerinin seçimi izleyebileceğine hükmetti.

Radikal

IŞİD:

ısid secim calismasiIŞİD’in Ankara’da “oy kullanma, Allah’a şirk koşma” sloganıyla seçim çalışması yaptığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet

Kumar partisi:

kumar partisiAdana’da Gelişen Türkiye Partisi (GTP) İl Başkanlığı’na 17’nci kez baskın yapan polis kumar oynayan ve oynatan 6’sı parti yöneticisi 87 kişiyi suçüstü yakaladı. Kumar oynattıkları için gözaltına alınan parti yöneticileri, “Seçim yasaklarından önce son toplantımızı yapıp, hangi partiyi destekleyeceğimize karar veriyorduk” dedi.

Hürriyet