Diktatörün yalnızlığı

Cumhurbaşkanı bugün halkı o kadar da ağırlayıp el üstünde tutamadığını ve korkularını Kaçak Saray'a getirilen insanlara 150 metre öteden konuşarak gösterdi.

Diktatörün yalnızlığı

Dün 81 ilden 10’ar kişi getirilecek diye duyurulan resepsiyonda ‘halk’ ile buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan organizasyonda Kaçak Saray’ın kapısına kadar getirilen ‘halk’ı ancak 150 metre uzaktaki balkondan selamlayabildi.

Erdoğan, dünkü konuşmasında “Geçmişte Cumhurbaşkanlığı makamı tek bir kimliğin, tek bir anlayışın, tek bir hayat biçiminin hâkim olduğu, kapısından sadece bu formata sahip kişilerin girebildiği bir yer olmuştur. Bugün Cumhurbaşkanlığı makamı, işte bugün olduğu gibi, ülkenin her bölgesinden, milletin her kesiminden vatandaşımızın geldiği, ağırlandığı, el üstünde tutulduğu bir yerdir.” demişti.

Cumhurbaşkanı bugün halkı o kadar da ağırlayıp el üstünde tutamadığını ve korkularını Kaçak Saray’a getirilen insanlara 150 metre öteden konuşarak gösterdi.