Bayrampaşa'da patlama!

İstanbul Bayrampaşa Kadife kavşağında bir patlama meydana geldi.

Bayrampaşa'da patlama!

İstanbul Bayrampaşa Kadife kavşağında bir patlama meydana geldi. Patlama sesi İstanbul’un birçok ilçesinden duyuldu. Olay yerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İBB’den yapılan ilk açıklamada, “Seferler durduruldu. Sesin nedeni henüz bilinmiyor” denildi. Durdurulan metro seferleri tek hat üzerinden Aksaray ve havalimanı istikametine kısa süreli gecikmeyle yapılıyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa’daki patlamaya ilişkin, “Kadife Kavşağı’nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Patlamada yaralanan Adnan Yalçın, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

İHA’da yer alan habere göre, patlama sonrasında polis telsizlerinden “Metro duraklarında ekiplerimiz mavi şapkalı 28 yaşlarında siyah montlu, kırmızı spor ayakkabılı, saçı 1 numara traşlı, beyaz çizgili penye kazaklı, gri tonda keten pantolonlu şahıs üzerinde uygulama yapılsın” şeklinde anons geçildi.

Bir çok haber ajansı patlamanın bomba sebebiyle gerçekleştiğini yazmasına rağmen, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.