Akit TV için kuyunun dibi yok

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yıldönümünde gericilerin iğrenç yayınlarının sonu gelmiyor.

Akit TV için kuyunun dibi yok

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümünde gericilerin iğrenç yayınlarının sonu gelmiyor. Kafa kesen, insanların organlarını söküp yiyen tekfirci katil sürülerinin peşinden giden Fatih Tezcan gibi kişilerin nefretten adeta kudurdukları bu 10 Kasım’da Akit TV de bu çirkinliklere katıldı.

Sabah kuşağında Mustafa Kemal’in ölüm yıldönümünü “Zulüm 1938’de bitti” başlığıyla haberleştiren Akit TV’ye özellikle sosyal medyada büyük tepki oluştu. Akit TV’nin Mustafa Kemal’in adını “Kamal” olarak yazması da dikkatlerden kaçmadı.

Akit TV, #AkiteLanet ‘hashtag’inin Twitter’da popüler olmasından sonra çirkinliğini sürdürerek #AkiteHelalOlsun ‘hashtag’i ile bir karşı kampanya yürütmeye çalışıyor.

Öte yandan, Akit TV Mustafa Kemal’e nefret kusmak isterken ‘İsmet İnönücü’ oldu. Provokasyon peşindeyken, gericilerin Mustafa Kemal’e karşı ileriye gitmeyi korktuklarında başvurdukları “Milli Şef” söylemini unutan Akit TV İsmet İnönü ile ‘zulmü’ bitirmiş oldu. 1938’de Mustafa Kemal’in ölümüyle İsmet İnönü cumhurbaşkanı olmuş ve 1950’ye kadar bu görevi sürdürmüştü.