ABD'li senatör adayından IŞİD'in Beyrut katliamına sevinç mesajları!

ABD’li senatör adayı ve HSBC’den bilgi sızdıran CIA muhbiri Everett Stern, IŞİD’in dün Beyrut’ta düzenlediği ikili intihar bombalı saldırısına ilişkin twitter hesabından sevinç mesajları attı.​ Beyrut’ta ne olmuştu?​ ​Dün Beyrut’un güneyinde yer alan ve Şiilerin yoğun olarak yaşadığı Burc El Baracneh bölgesinde IŞİD tarafından bir dakika arayla iki intihar saldırısı gerçekleştirildi. Lübnan Sağlık Bakanı Vail... View Article

ABD'li senatör adayından IŞİD'in Beyrut katliamına sevinç mesajları!

ABD’li senatör adayı ve HSBC’den bilgi sızdıran CIA muhbiri Everett Stern, IŞİD’in dün Beyrut’ta düzenlediği ikili intihar bombalı saldırısına ilişkin twitter hesabından sevinç mesajları attı.​

"İyi haberler! Umarım Hizbullah teröristleri öldürülmüştür."

“İyi haberler! Umarım Hizbullah teröristleri öldürülmüştür.”

"Ne kadar çok Hizbullah teröristi öldürülürse, ABD o kadar güvenli olur. Umarım Hizbullah'a karşı daha fazla bombalı saldırı gerçekleştirilir."

“Ne kadar çok Hizbullah teröristi öldürülürse, ABD o kadar güvenli olur. Umarım Hizbullah’a karşı daha fazla bombalı saldırı gerçekleştirilir.”

Beyrut’ta ne olmuştu?​

​Dün Beyrut’un güneyinde yer alan ve Şiilerin yoğun olarak yaşadığı Burc El Baracneh bölgesinde IŞİD tarafından bir dakika arayla iki intihar saldırısı gerçekleştirildi.

Lübnan Sağlık Bakanı Vail Ebu Faur, patlamanın olduğu ilk anda 27 olarak açıklanan ölü sayısının 41’e yükseldiğini, 200’ün üzerinde de yaralı olduğunu açıkladı. Bakan Faur, intihar eylemini gerçekleştiren iki teröristin de ölüler arasında bulunduğunu kaydetti.