Dünün önemli haber başlıkları

Manifesto Haber Merkezi tarafından hazırlanan, günün ilgi çekici haberlerinin ve gündemde kalan başlıklarının derlendiği özet haber bülteni

Dünün önemli haber başlıkları

ODTÜ:

AKP ve yandaş medyanın, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) nefretinin sonu gelmiyor.

Manifesto

Ahmet Davutoğlu:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP’yle yapacağı görüşmeyi iptal etti.

Manifesto

Mersin İdmanyurdu:

Mersin İdmanyurdu’nda alacaklarını tahsil edemeyen futbolcular, yarın oynanacak Bursaspor maçına çıkmayacaklarını yönetime bildirdi.

Manifesto

Cizre:

DİHA, sokağa çıkma yasağının 12’nci gününe girdiği Cizre’de Sur Mahallesi’ne polisin açtığı yaylım ateşinde kurşunların bir eve isabet etmesi sonucu 6 aylık bebek yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Manifesto

Bilal Erdoğan:

Irak’taki Şii Bedir Tugayı sözcüsü Kerim El Nuri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın IŞİD’le ‘iş yaptığını’ gösteren belgeler ele geçirdiklerini söyledi.

Manifesto

Van:

Antalya’da işçi olarak çalışan ve 10 gün önce izinli olarak memleketi olan Van’a gelen ismi açıklanmayan 42 yaşındaki hasta, öksürük ve yüksek ateş nedeniyle yakınları tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Manifesto

Sabiha Gökçen Havalimanı:

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 1 işçinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin hükümetten bir açıklama gelmezken Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TeyrêBazên Azadiya Kurdistan – TAK) saldırıyı üstlendi.

Manifesto