VİDEO | Kendisini peygamber saydırdı: Elimi öpen cennetlik

AKP eliyle beslenen dinci yapılardan Uşşaki tarikatının lideri, elini öpenin 'cennetlik' olduğunu öne sürdü.

VİDEO | Kendisini peygamber saydırdı: Elimi öpen cennetlik

AKP ile birlikte her türden dinci yapılanmanın istediği gibi at koşturma olanağı bulduğu Türkiye’de hemen her gün bir başka tarikat veya cemaatin skandalı gündem oluyor. Toplumsal yaşamın her alanına nüfuz etmesi için iktidarın tüm kamu olanaklarını seferber ettiği sözkonusu dinci yapılanmalar, insan aklı ve bilimsel düşünceyle alay eden icraatlarıyla, artık sadece kağıt üzerinde kalan laikliğin üzerinde tepiniyor.

Son olarak Uşşaki tarikatının lideri Fatih Nurullah isimli gerici, kendisinin elini öpenlerin “cennetlik” olduğunu ima etti.

Gerici isim, sosyal medyada yer ala görüntülerine göre müritlerine hitaben yaptığı konuşmada şu sözleri kullanıyor:

“Ben elimi öptürmeye meraklı değildim ama manevi bir uyarı aldım, bana dendi ki: ‘Niye elini öptürmüyorsun? Elini öpen cennete gidiyor!’ (Ağlamalar, haykırışlar…) Ben de otuz elim kırk elim olsa bile Ümmeti Muhammed’e uzatıyorum işte, var mı diyeceğiniz?'”

 

Fatih Nurullah, 16 Nisan referandumu sonrası çıktığı bir TV programında Türkiye Cumhuriyeti’nin son bulduğunu ilan sözleriyle de hatırlanıyor:

http://gazetemanifesto.com/2016/10/05/video-gericilerden-akil-almaz-sozler-turkiye-cumhuriyeti-son-buldu-tayyip-bey-birinci-padisah/