VİDEO | 'Şelale Mehdi’si Tuncer Çiftçi kanguru tokatlayıp, sırıttı

Kendisinin "Mehdi" olduğunu iddia eden gerici Tuncer Çiftçi’nin geçtiğimiz günlerde gündeme gelen müridi olan kadınları şelale altına sokup “bağlılık testi yaptığı” skandal görüntülerden sonra yeni bir videosu daha ortaya çıktı.

VİDEO | 'Şelale Mehdi’si Tuncer Çiftçi kanguru tokatlayıp, sırıttı

Kendisinin “Mehdi” olduğunu iddia eden gerici Tuncer Çiftçi’nin geçtiğimiz günlerde gündeme gelen müridi olan kadınları şelale altına sokup “bağlılık testi yaptığı” skandal görüntülerden sonra yeni bir videosu daha ortaya çıktı.

Yeni Adnan Oktar vakası olarak görülen Tuncer Çiftçi’nin söz konusu videoda, hayvanat bahçesinde bir kanguruya tokat ve yumruklarla saldırdığı ve kameraya dönüp güldüğü görülüyor. Sosyal medyada hızla yayılan videoya birçok isimden de tepki yağdı.

Daha önce de müritlerine “bağlılık testi” yapmak amacıyla kadınları şelale altına soktuğu görüntülerle tepki alan Çiftçi, Türkiye’nin çeşitli illerinde giriş bileti satarak yaptığı salon toplantılarında, ettiği dualar ile insanları hastalık gibi kötülüklerden koruyacağı vaadinde bulunuyor ve radyo yoluyla da bağış topluyor.

İşte tepki çeken o video: