VİDEO | Konya'da Beşiktaşlı genç futbolculara saldırı

Konyaspor ile Beşiktaş arasında bugün oynanacak lig maçından önce yapılan U21 (21 yaş altı) maçında, Beşiktaşlı oyunculara maç bitiminin hemen ardından Konyasporlu futbolcu ve yöneticiler tekme tokat saldırdılar. Sahada genç Beşiktaşlı futbolculara yapılan saldırıya yalnızca Konyasporlu futbolcuların değil, teknik heyetin de katıldığı görüntülendi. Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Beşiktaşlı 21 yaş... View Article

VİDEO | Konya'da Beşiktaşlı genç futbolculara saldırı

Konyaspor ile Beşiktaş arasında bugün oynanacak lig maçından önce yapılan U21 (21 yaş altı) maçında, Beşiktaşlı oyunculara maç bitiminin hemen ardından Konyasporlu futbolcu ve yöneticiler tekme tokat saldırdılar.

Sahada genç Beşiktaşlı futbolculara yapılan saldırıya yalnızca Konyasporlu futbolcuların değil, teknik heyetin de katıldığı görüntülendi.

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Beşiktaşlı 21 yaş altı futbolculara saldırı anı ifşa edilirken, “seyirci”lerin de ‘vur, parçala, öldür’ diye bağırdığı görülüyor.

Polisin yetersiz müdahalesi ile genç futbolcuların sahada ve saha kenarında uzun süre tekme tokat dövüldüğü görüntüler büyük tepki çekti.

Saldırının maç bitiminden hemen sonra yöneticilerin ve futbolcuların da içerisinde olduğu bir grup tarafından başlatıldığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın U-21 takımı futbolcusu Marlon Bülent Üçüncü uğradıkları saldırıya ilişkin “Konyaspor taraftarları takım arkadaşlarıma küfür ettiler ve saldırıya uğradık. Rakip takımın hocası, arkadaşıma yumruk attı. 6 oyuncu, takım arkadaşıma kramponlarıyla saldırdı. Bir arkadaşımız kanlar içinde.” açıklamasında bulundu.