VİDEO | Emir büyük yerden mi?: Albayrak ve Soylu bu kez 'kontrollü' omuz attı

Dün YAŞ toplantısı öncesi Anıtkabir'de 'çarpışan' Soylu ve Albayrak, haklarında yapılan yorumlar üzerine bu kez dikkat çeken hareketlerle 'sorun yok' mesajı verdi.

VİDEO | Emir büyük yerden mi?: Albayrak ve Soylu bu kez 'kontrollü' omuz attı

YAŞ toplantısı öncesi ‘omuz atma’ olarak yorumlanan çarpışmalarıyla gündem olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu kez kameralar önünde ‘şaka’ amaçlı birbirlerine omuz attı.

Sosyal medyada AKP’li hesapların paylaştığı görüntüdeki olay, AKP’li cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeni kabinesiyle birlikte ‘100 günlük eylem planı’nı açıkladığı toplantı öncesi kaydedildi.

Görüntüde Berat Albayrak’la konuşan bir kişinin cep telefonunun ekranını gösterdikten sonra Albayrak’a birşeyler söylediği, Akbayrak’ın da bunun da üzerine gözünü birden Soylu’ya çevirerek elini uzattığı görülüyor. Bunun öncesinde Soylu’nun ise olacaklardan haberliymiş gibi Albayrak’a gülerek bakıyor. İki isim önce tokalaşıyor, daha sonra ise bu kez ‘şaka’ olarak birbirine omuz atıyor. Burada da Anıtkabir’deki olayın aksine önce Albayrak’ın omuz attığı dikkatlerden kaçmıyor.

Bu sırada görüntüyü kaydeden kişinin tepkileri de dikkat çeken bir başka nokta olarak göze çarpıyor. Albayrak’ın Soylu’yu işaret ettiği anda, çekimi yapan kişinin çevresindekileri “Bak bak bak” diyerek, iki ismi izlemeye davet ettiği duyuluyor.