VİDEO | Cihatçı çeteleriyle Suriye'yi kan gölüne çeviren, "ABD Kovulmalı Bu düzen değişmeli!"

Suriye’de cihatçıların kontrolündeki İdlib’e operasyona karşı çıkan AKP iktidarı, ABD ve AB emperyalizmine Tayyip Erdoğan eliyle en yüksek perdeden Suriye’ye müdahale çağrısı yaparken, TKH cihatçı çetelerin ülkede yol açtığı yıkıma dair bir video yayınlayarak bir kez daha “ABD Defol! Bu memleket bizim!” dedi. TKH’nin yayınladığı videoda, “ABD’nin Suriye’de cihatçı çeteler eliyle başlattığı işgal sonucu yarım milyon... View Article

VİDEO | Cihatçı çeteleriyle Suriye'yi kan gölüne çeviren,

Suriye’de cihatçıların kontrolündeki İdlib’e operasyona karşı çıkan AKP iktidarı, ABD ve AB emperyalizmine Tayyip Erdoğan eliyle en yüksek perdeden Suriye’ye müdahale çağrısı yaparken, TKH cihatçı çetelerin ülkede yol açtığı yıkıma dair bir video yayınlayarak bir kez daha “ABD Defol! Bu memleket bizim!” dedi.

TKH’nin yayınladığı videoda, “ABD’nin Suriye’de cihatçı çeteler eliyle başlattığı işgal sonucu yarım milyon insan hayatını kaybetti! Milyonlarca insan ülkesinden kaçıp sığınmacı konumuna düştü! Yüzlerce yerleşim birimi yakılıp yıkıldı! Binlerce insan sakat kaldı!” denildi.

ABD emperyalizminin Türkiye’de ve bölgede AKP işbirlikçiliğiyle yürüttüğü siyasete karşı aydınlar “ABD’yi kovalım, bu düzeni değiştirelim!” başlıklı bir çağrı metni yayınlayarak mücadele çağrısı yapmıştı.