VİDEO | AKP'li sandık başkanından tuhaf sözler: Ellerim titredi ama ne yapayım?

İstanbul'da seçim sonuçlarının sorulduğu bir sokak röportajında, AKP'li bir sandık başkanı partisine 'şaşırtıcı' eleştirilerde bulundu.

VİDEO | AKP'li sandık başkanından tuhaf sözler: Ellerim titredi ama ne yapayım?

24 Haziran seçimlerinin ardından yapılan bir sokak röportajı sırasında AKP’li seçmenin seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmeleri ilgi çekti.

Üsküdar’da İstanbul TV muhabirinin “24 Haziran seçim sonuçlarını nasıl buldunuz?” sorusunu yanıtlayan ve seçimlerde AKP adına görev yaptığını belirten bir kişi, “İttifak oyu olmasaydı AK Parti’nin galip gelme şansı yoktu. AK Parti müteahhitlerin, zenginlerin partisi oldu. İşçiye emekliye bakmıyor artık. Hizmetlerinden de zengin yararlanıyor, fakir fukara değil. 15 yıl boyunca ne yaptı bunlara, hiç birşey yapmadı. Onun için cezasını çekti, daha da çekecek.” ifadelerini kullandı.

AKP’nin bu hatalarından ders çıkarması gerektiğini söyleyen kişi, partisinin 15 yıl boyunca zenginlere çalıştığını bildiği halde ilişkisine ve oy vermeye devam etmesinin nedenini ise “Ben sandık başkanıyım AK Parti’nin, mahalle yönetimindeyim. Ne yapayım? Mecburen vermek zorunda kaldık. Ama ellerim de titredi.” diye yanıtladı. AKP’li ‘muhalif’, eleştirilerini ise “İnsanları bıktırdılar. Zengin partisi oldu resmen. Fakir fukara edebiyatı yapıyorlar ama bakmıyorlar. Biz nasıl geçineceğiz? Taş mı yiyeceğiz?” diye sürdürdü.