Ülker'den Berat Albayrak'a tavsiye: Twitter'a TC kimlik numarasıyla girilsin

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a, Almanya'yı örnek göstererek "Twitter'a TC kimlik numarasıyla girilmeli" önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Ülker'den Berat Albayrak'a tavsiye: Twitter'a TC kimlik numarasıyla girilsin

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a, Almanya’yı örnek göstererek “Twitter’a TC kimlik numarasıyla girilmeli” önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘yeni ekonomi modelini’ açıkladığı ve iş dünyasından isimlerin yer aldığı toplantıda Murat Ülker’in de Albayrak’a tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

Hürriyet’ten Vahap Munyar bugün yayınlanan köşe yazısında, Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile aralarında geçen diyaloğa yer verdi. Ülker’in toplantıda Berat Albayrak’a ‘Twitter’a TC kimlik numarası ile girilmeli’ tavsiyesinde bulunarak Almanya’yı örnek gösterdiğini aktarıldı.

‘Suça azmettiriyor, herkes serbest kürsü sanıyor’

Ülker, Albayrak’la aralarında geçen diyalogta “TC kimlik numarası veya telefon numarası verilmeden hesap açılması sorumsuzluk, hatta suça azmettiriciliktir. Herkes o ortamı “serbest küfür kürsüsü” sanıyor.” ifadelerini kullandığını açıkladı.