TKH Adana İl Örgütü binası açılıyor

İki sağ ittifakın ittifakın yarışacağı seçimlere kısa bir süre kalırken komünistler işçi sınıfının iktidar mücadelesini Çukurova'da büyütüyor.

TKH Adana İl Örgütü binası açılıyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) ülkenin dört bir yanında sürdürdüğü örgütlenme hamlesi kapsamında Adana’da İl Örgütü binasının açılışıyla yoluna devam ediyor.

TKH Adana İl Örgütü binası, Kayalıbağ Mahallesi Turhan Cemil Beriker Bulvarı’nda bulunan Kaloğlu İş Hanı’nda 23 Haziran günü saat 15.00’da yapacağı açılışla Adana halkına ‘merhaba’ diyecek.

“ESKİŞEHİR, MERSİN, SAKARYA, SAMSUN… ATILIM DEVAM EDECEK”

Öte yandan açılış öncesi Manifesto‘ya konuşan TKH Merkez Komite Üyesi Kamil Tekerek, partinin örgütlenme mücadelesine ve Çukurova bölgesinde bu anlamda yaptığı çalışmalara ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

“Partimiz Türkiye Komünist Hareketi’nin Çukurova bölgesinde yaptığı örgütlenme hamlesini bir sonucu olan bu açılış önem taşıyor. Bilindiği üzere Adana, Mersin, İskenderun, Tarsus gibi yerler Türkiye’de işçi sınıfının yoğun emek sömürüsüne maruz kaldığı ve sınıf mücadelelerinin her yönünün öne çıktığı bölgeler. Buralarda komünistlerin yapacağı çalışmalar büyük önem taşıyor. O yüzden partimizin çalışmalarındaki bu ilerleme öncelikle sınıfın örgütlenmesinde büyük bir mevzi olarak görülmeli. Bunlarla birlikte özellikle kadınlar ve gençlik içerisinde de parti bir örgütlenme atılımı yapıyor. Şimdi belli bir süredir yaptığımız hazırlıkların sonucunu Adana’da almış bulunuyoruz. Benzeri bir örneği geçtiğimiz günlerde Konya’da gördük. Yine benzerleri önümüzdeki günlerde Eskişehir, Samsun, Mersin, Sakarya başta olmak üzere bir dizi yerde görülecek.”