Star yazarı: FETÖ, Erdoğan'a AIDS virüsü ile suikast düzenlemeyi planlıyor

Star yazarı: FETÖ, Erdoğan'a AIDS virüsü ile suikast düzenlemeyi planlıyor.

Star yazarı: FETÖ, Erdoğan'a AIDS virüsü ile suikast düzenlemeyi planlıyor

Star yazarı Ahmet Kekeç, FETÖ’nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yeni bir ‘çalışma’ içinde olduğunu iddia ederken “Yeni suikast silahları da AİDS virüsü…” dedi. Kekeç, ‘terörist başı’ dediği Fethullah Gülen’in bir konuşmasını da iddiasına kaynak olarak gösterdi ve “İyi de, senin yarına çıkacağının teminatı nedir?” diye sordu.

Kekeç’in “FETÖ’nün yeni suikast silahı AİDS virüsü” başlığıyla yayımlanan yazısındaki ilgili bölüm şöyle;

 

 

 

 

Bilmediğimiz şu:

Suikastın ille de “silahla” olması gerekmiyor…

Bunu da Fetullah’ın son konuşmasından öğreniyoruz.

Diyor ki manyak herif, “Sinek diyorlar… Sinek de olabilir… Bir başka çağın Nemrut’unda olduğu gibi bir virüs de olabilir… Bir AIDS virüsü de olabilir… Musallat olur. Yere serileceğini aklının köşesinden bile geçirmeyen o Nemrut, bir de bakarsınız, birdenbire yere serilivermiş…”

Daha önceki bir konuşmasında da şöyle diyordu: “Yarına çıkacağının teminatı yok. Bir beyin kanaması balyoz gibi tepene inebilir, alır götürür. Hiç umulmadık bir şekilde bir yerine kanser ilişir, seni alıp götürür. Ansızın gelir çarpar…”

Bunu denemişlerdi…
Hatta “denemelerinin” verdiği güvenle, “Erdoğan çok hasta… Kanser… Yakında gidebilir…” diye haber yaptırmışlardı “Taraf” adını verdikleri paçavra gazetelerine.

Demek ki Erdoğan’ı götürmek için yeni bir “çalışmaya” koyuldular ve hocaları bunun “müjdesini” veriyor. Yeni suikast silahları da AİDS virüsü…

İyi de, senin yarına çıkacağının teminatı nedir?

Bir beyin kanaması balyoz gibi tepene inemez mi? Hiç umulmadık bir şekilde bir yerine kanser ilişemez mi? “Suikast silahı” olarak kullanacağını o virüs bünyene giremez mi? Ansızın gelip çarpamaz mı?

Senin garantin nedir?”