Sosyalist Liseliler 1 Mayıs'a çağırıyor!

Sosyalist Liseliler 1 Mayıs'a çağırıyor!

Sosyalist Liseliler 1 Mayıs'a çağırıyor!

Yobazın Karanlığı, Yabancının Roketi Yenilecek!

AKP iktidarının baskı ve hukuksuzlukları her geçen gün artıyor. AKP, ülkemizi karanlığı iterken biz gençleri de geleceksizliğe mahkum ediyor. Gençleri geleceksizlikle, baskılarla kontrol altına alacağını sananlar yanılıyor!

Gençlik boyun eğmeyecek. Memleketimize ve geleceğimize sahip çıkıyoruz! Örgütlü gericilik okullarımıza sokuluyor, kadınlar yaşamdan soyutlanmaya çalışılıyor, okullardan taciz, tecavüz, istismar haberleri peş peşe geliyor. Gençlik bugün memlekete sırtını dönmek yerine bu karanlıkla mücadele ediyor. Kar hırsıyla işçileri sömürenlere, saltanat hayalleriyle gerici ideolojilerini topluma dayatanlara, şeriat devleti hayalleriyle eğitimin içini boşaltanlara karşı gençlik görev başında!

Ülkemizi bu noktaya getirenler sermaye düzeni ve onun işbirlikçileridir. Ülkemizin ormanlarını, akarsularını, fabrikalarını satanları tanıyoruz!

Kardeşimiz Berkin’i vuranları tanıyoruz!

Kadın düşmanlarını, işçi katillerini tanıyoruz!

Yabancının roketine, yobazın karanlığına, paranın saltanatına karşı tüm liseli arkadaşlarımızı 1 Mayıs’ta işçi sınıfının yanında, Sosyalist Liseliler saflarında memlekete sahip çıkmaya çağırıyoruz!

Haydi 1 Mayıs’a!

Sosyalist Liseliler