Sedat Peker: Oyunuzu AKP ve MHP'ye verin

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Ölümüne Cumhur ittifakını destekleyeceğiz diyorum" diyerek AKP ve MHP'ye oy çağrısında bulundu.

Sedat Peker: Oyunuzu AKP ve MHP'ye verin

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 2019 seçimleri öncesi beklenildiği şekilde AKP ve MHP’den oluşan ‘Cumhur İttifakı’na destek çağrısında bulundu.

Silivri Haber Ajansı‘nın aktardığına göre, Silivri’de Silivri Rizeliler Derneği’nin düzenlediği ‘Horon ve Hamsi Festivali’ne katılan Peker, burada kendisini dinleyenlere seslendi.

2019 seçimleri ilgili olarak “Bazen arkadaşlarımız bana soruyorlar, diyorlar ki seçimler yaklaşıyor, sağ olsunlar fikirlerimize önem veren değer veren arkadaşlarımız bunlar, ne yapacağız, kimi destekleyeceğiz diyorlar.” sözleriyle konuya giren Peker, “Ben de dilim döndüğünce sade bir vatandaş olarak şunu söylüyorum. Ölümüne ‘Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğiz kardeşlerim diyorum. Daha sonrada şunu soruyorlar: ‘Yeni seçim kanununa göre Cumhur ittifakında sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken, destekleyen partiler içerisinde ayrı ayrı oy kullanmak gerekiyor, o zaman ne yapalım?’ diyorlar. Ben de onlara şunu söyledim, AK Parti de MHP de bu ülkenin canı ciğeridir. Her iki partide de istediğinize gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz dedim kardeşlerime” ifadelerini kullandı.