Sabah yazarı: CHP, HDP ve SP'ye oy verenler Türkiye'nin işgaline oy vermiş sayılacak

AKP'li yazar Ersin Ramoğlu, bugünkü provokatif yazısıyla yandaşlık yarışında iddialı olduğunu ortaya koydu.

Sabah yazarı: CHP, HDP ve SP'ye oy verenler Türkiye'nin işgaline oy vermiş sayılacak

AKP’nin yayın organlarından Sabah’ın yazarı Ersin Ramoğlu, ‘Millet İttifakı’ adı altında bir araya gelen partilere oy verecek olanların Türkiye’nin işgaline oy vermiş sayılacağını öne sürdü.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Diyarbakır’da yaptığı mitingi köşesine taşıyan yandaş yazar, miting alanında görülen HDP bayraklarına dikkat çekti, iki partinin arasındaki “gizli ittifak”ın açığa çıktığını belirtti.

Ramoğlu yazısının devamında ise provokatif sözler sarfetti. “Direkt konuşmak lazım!” diyen Ramoğlu, “CHP, HDP ve SP’ye oy verecek olanlar PKK’nın kanlı eylemlerine de destek vermiş olacak” iddiasında bulundu.

“Bu partilere oy verenlerin aynı zamanda Türkiye’nin de işgaline oy vermiş sayılacağını” öne süren AKP’li yazar, “İşin şakası yok yani!” derken, sözkonusu partilerin Meclis’te çoğunluk sağlaması durumunda seçimin de tekrar edilebileceğine işaret ederek “Basit şeyleri mesele ederek memleket uçuruma atılmamalı.” ifadelerini kullandı.

Ramoğlu’nun yazısında hedef aldıkları arasında, ‘Millet İttifakı’nda yer almasına rağmen ‘İyi Parti’nin adının geçmemesi de dikkat çekti.