Neslihan Demir, voleybola gözyaşları içinde veda etti

Deneyimli voleybolcu Neslihan Demir, gözyaşları içinde veda etti.

Neslihan Demir, voleybola gözyaşları içinde veda etti

Romanya’nın başkenti Bükreş’te oynanan Final Four üçüncülük maçı sonrası kariyerini sonlandıran deneyimli voleybolcu Neslihan Demir, gözyaşları içinde veda etti.

Sarı-kırmızılı takımda kariyerini noktalayan Neslihan Demir mücadele sonrası yaptığı açıklamalarda “Hayatımda ilk defa önümde ne olduğunu bilmiyorum. Çok mutluyum, herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin” dedi.

‘Kariyerinde geride ne bıraktın’ sorusuna deneyimli voleybolcu, “Bir omuz, iki diz, iki bilek bıraktım herhalde. Çok da bir şey bıraktığımı düşünmüyorum. Çok keyif aldığım bir şey yaptım. Ama bizim için bunu yapabilmek sınırlı. Elimden geleni yaptım. Benim üzerimde emeği geçen herkes hakkını helal etsin” diye konuştu.

Kaybedilen mücadeleyi de değerlendiren Neslihan, “Final Four’da bana göre daha iyi olabilirdik. Final oynamayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama bazen bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Kontrolünüzden çıkıyor her şey ve olmuyor. Ben gelmeden önce bir sakatlık yaşamıştım. İki tane iğne olup çıktım maça ama yine de bir şey yapmadım. Olmayınca olmuyor. 24 senede bunu öğrendim. Hepsiyle oynamak benim için büyük bir şans. Herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için çok keyifli bir yıldı” ifadelerini kullandı.