MHP'li başkandan ilginç 'ittifak' açıklaması

MHP Bayburt İl Başkanı, ilde AKP'lilerin "milletvekilliğini AK Partiye, belediye başkanlığını ise MHP’ye bıraktık" dediğini, bunun kesinlikle doğru olmadığını belirtti.

MHP'li başkandan ilginç 'ittifak' açıklaması

24 Haziran seçimlerine kısa bir zaman kala MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ‘Cumhur İttifakı’na ilişkin tartışma yaratacak iddialarda bulundu.

Köy Muhtarlarıyla Kale Park tesislerinde iftar programında bir araya gelen MHP İl Başkanı Bekir Kasap, burada muhtarlara seslenerek şunları söyledi: “Değerli Muhtarlarım AK Parti’li Milletvekili adayı ve değerli yöneticileri köylerde yaptıkları konuşmalarda MHP ile anlaştıklarını ifade ederek, milletvekilliğini AK Partiye, Belediye Başkanlığını ise MHP’ye bıraktıklarını söylemişler. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu söylem şuandaki Bayburt Belediye Başkanına en büyük hakarettir. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi böyle adi, şerefsiz pazarlıklar içerisine kesinlikle girmez. Bu bir siyasi yarıştır. Bizler bu yarışı da en güzel şekilde Cumhur İttifakının esaslarına ve Yenikapı ruhuna bağlı kalarak seçime kadar devam ettirecektir. Bu tür iftiralara kesinlikle inanmayın. Bizim hiç kimseyle böyle bir pazarlığımız olmaz. Biz yarışımızı devam ettiriyoruz. Açık ara öndeyiz ve milletvekilliğini de kazanacağız “dedi.