Menzilciler'den 'Mercedes' yanıtı: Müslümanların iyi bir araba sahibi olmalarına alışamadılar

AKP destekli Menzil tarikatı, lüks araçlardan oluşan konvoylarının gündem olması sonrası açıklama yaptı.

Menzilciler'den 'Mercedes' yanıtı: Müslümanların iyi bir araba sahibi olmalarına alışamadılar

AKP’nin desteğiyle tarihlerinin en güçlü düzeylerine ulaşan Adıyaman merkezli Menzil tarikatı son olarak, “şeyh” kabul ettikleri Abdulbaki Erol’un lüks araçlardan oluşan konvoyuyla gündem oldu.

Menzil paylaşımlarında bulunan “burcu burcu menzil” adlı bir hesap Erol ve beraberindekilere ait lüks araçlardan oluşan uzun konvoyun görüntülerini paylaştı. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından, tarikatın sosyal medyadaki sözcüsü ve Erol’un oğlu olduğu bilinen Muhammed Emin Erol’dan açıklama geldi.

Uzun zamandır kullandığı ‘@Gizli_Gölge’ isimli hesabından ilk kez kendi fotoğrafıyla paylaşım yapmaya başlaması da dikkat çeken Erol, gelen tepkilere  “Müslümanları hep kötü bir hayatta görmeye alıştılar, kötü karekter yaptılar, dilenci yaptılar, ikinci sınıf insan olarak gördüler, iyi bir hayat iyi bir araba, iyi bir ev, iyi bir iş sahibi olmalarına alışamadılar, alıştıracağız ve alışacaklar.” ifadeleriyle yanıt verdi.

Erol, laikliğe aykırı olarak sürdükleri faaliyetlerini de iktidarın güvencesinden aldığı rahatlıkla “Kimsenin işi kimseyi ilgilendirmez, kimse kimseye de hesap vermek zorunda değildir.” diyerek savundu.