Kılıçdaroğlu ve İnce bu kez bir arada

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kızının nikahı vesilesiyle bir araya geldi. Yan yana oturan Kılıçdaroğlu ve İnce parti içi gerilimi bir günlüğüne yok sayıp sohbet ettiler

Kılıçdaroğlu ve İnce bu kez bir arada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kızının nikahı vesilesiyle bir araya geldi. Yan yana oturan Kılıçdaroğlu ve İnce parti içi gerilimi bir günlüğüne yok sayıp sohbet ettiler.

Bursa’nın Nilüfer Belediyesi Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kızı Side Bozbey’in TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan nikahına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik ve CHP’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday gösterdiği Muharrem İnce de katıldı.

Çok sayıda milletvekilinin de katıldığı nikah töreninde Kılıçdaroğlu ve İnce ikilisi de bir araya geldi, yan yana oturarak sohbet ettikleri görüldü. Side Bozbey’in nikah şahitliğini Kemal Kılıçdaroğlu, Faruk Çelik ve Muharrem İnce yaparken, evlilik cüzdanını Side Bozbey’e Kemal Kılıçdaroğlu verdi. Nikahı kıyan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise gelin Side Bozbey’e törende imza attıkları kalemi hediye ederken damat Mert Can Gürer’e de ev anahtarlığı hediye etti.

Evlilik cüzdanını gelin Side Bozbey’e takdim ederken Belediye Başkanı Vefa Salman’a dönüp espri yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Başkan damat beye evin anahtarını teslim ettin ama o hikaye asıl olan evin tapusu. Bizde evin tapusunu da evin hanımına verelim. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Arada bir tartışacaksınız biliyorum ama gönlünüzü hiçbir zaman kırmayın birbirinize saygılı olun. Bu Türkiye’ye hayırlı evlatlar verin. Siz mutlu olduğunuz sürece bu masanın etrafında olan herkes de mutlu olacaktır” diye konuştu.

Kızının düğününde davetlilere bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Bu akşam aramızda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı eski adayı Muharrem ince, bakanlarımız, milletvekillerimiz, gönül dostlarımız bizlerle birlikte. Birçok düğüne gittik bugüne kadar, ama insanların, ailelerin bu denli stresli olduklarını hiç zannetmiyordum. Ama bu akşam öyle hissediyorum ki hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Birlikte nikah şahitliği yapan Kılıçdaroğlu ile İnce böyle görüntü verdi: