Kemal Sunal filmleri Cemile Bayraktar'a bakın neden dert olmuş...

Kemal Sunal filmlerine yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki çeken AKP'li Cemile Bayraktar, bugün de kendisini savundu.

Kemal Sunal filmleri Cemile Bayraktar'a bakın neden dert olmuş...

AKP’li yazar Cemile Bayraktar, sinemamızın ölümsüz isimlerinden Kemal Sunal’ın rol aldığı filmler için sarfettiği sözler nedeniyle büyük tepki çekti. Öyle ki tepkiler nedeniyle AKP de açıklama yapmak zorunda kalarak, Sunal’ı sahiplenen bir mesaj yayımladı.

Cemile Bayraktar, Twitter hesabından Kemal Sunal’la ilgili bir yazıyı alıntıladığı paylaşımında Sunal’ın filmlerini iyi yapımlar olmadığını öne sürerken “Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun, ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük.. bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret ” ifadelerini kullanmıştı.

Sözlerinin sonunda da “Linç için hazırım” diyen Bayraktar, gelen tepkilerin ardından ‘eleştiri’ diye niteleyerek savunduğu sözlerinin gerekçesini açıkladı. Yine Twitter hesabından yazan Bayraktar’ın ifadelerine göre kendisini ‘rahatsız’ eden şeyler tahmin edildiği üzere, imamından politikacısına, para babasından üfürükçüsüne halkı sömüren din istismarcılarının alaya alınarak hicvedilmesinden başkası değil. Ancak Bayraktar’ın iddiasına göre bu filmlerde böyle yapılarak din ve imamlar aşağılanmış oldu.