Kayıp yandaş ortaya çıktı

Twitter hesabını kapatması nedeniyle hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan AKP'li Cem Küçük hesabını yeniden aktif hale getirdi ve açıklama yaptı.

Kayıp yandaş ortaya çıktı

Yandaş yazar Cem Küçük hakkında AKP lehine aktif şekilde kullandığı bilinen Twitter hesabının yaklaşık 1 haftadır kapalı olması nedeniyle kimi iddialar ortaya atılmıştı.

Küçük hakkında, bu sabah Adnan Oktar ve müritlerine yapılan büyük operasyonun ardından, Twitter hesabını kapatmasının arkasında kendisinin Oktar ile ilişkilerinin yattığı öne sürülmüştü.

Bugün akşam saatlerinde hesabını aktif haline getiren Küçük, kendisini Adnan Oktar cemaati ile ilişkilendirenlere tepki gösterdi.

“Yaz tatiline çıktığı”nı belirten AKP’li yazar, ” Twitter adresimi geçici olarak kapatmıştım. Ne komplolar üretmişler, okuyorum gülüyorum.” diye yazdı.

Küçük, “Şimdi yeniden hesabımı açtım. Başka hiçbir adresim de yoktur. Adnan Oktar örgütüyle beni ilişkilendirmeye çalışanlara sadece üzülüyorum.” derken, İstanbul Emniyet Müdürü’ne de övgü düzerek, “Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan adam gibi adamdır. Hem bu operasyonla ilgili hem de yakın zamanda suç örgütlerine yönelik olacak operasyonlarla ilgili de cuma günü gazetemde detaylı yazacağım.” ifadelerini kullandı.

Küçük sözlerini, “Buradan iftira atanlarla da mahkemede hesaplaşacağız. Sonra ağlamak yok.” diyerek bitirdi.